Bonusul Ladys

De bonusul Ladys beneficiaza reprezentantii si clientii care au reusit sa isi construiasca o retea proprie si, mai ales, afiliatii din reteaua lor sa cumpere in timp de la Ladys. Astfel se constituie in timp bonusul Ladys. Un exemplu pe intelesul tuturor, un exemplu practic de obtinere a bonusului Ladys: timp de o luna, doua sau chiar mai mult ati reusit sa inscrieti in reteaua proprie un anumit numar de reprezentanti in reteaua proprie. Sa zicem ca acesti reprezentanti din reteaua dv (retea pe care o puteti vedea online dupa ce va logati in contul dv Ladys) comanda de 1000 ron. Asta la primul nivel de reprezentanti. La care se adauga si comenzile facute la nivelurile 2, 3 si 4 de reprezentantii dv de la nivelurile respective. Ceea ce in total va aduce un beneficiu – sa zicem – de 215 puncte. Acesta este bonusul Ladys, beneficiul de care puteti dispune oricand din momentul in care l-ati obtinut.
Acum, ca am lamurit cum obtineti bonusul (atentie: nu asteptati sa aveti bonus daca nu aveti reprezentanti inscrisi) sa clarificam cum puteti beneficia de el. Cel mai rapid mod de a beneifica de bonusul Ladys este de a face o comanda in valoare totala echivalenta cu suma bonusului. Atentie: inainte de a afce aceasta comanda intrati in contul dv si bifati solicitarea ca urmatoarea comanda sa se deduca din bonus. Mai mult, la comentarii comanda specificati din nou acest lucru. Astfel veti primi produsele cosmetice comandate fara a plati nimic, fiind in valoare echivalenta sau mai mica decat bonusul Ladys acumulat.
Un venit suplimentar online, un castig sigur si garantat, poate fi obtinut prin colaborarea cu Ladys. Veniturl suplimentar online poate fi obtinut atat prin vanzari directe cat si prin construirea unei retele proprii de reprezentanti, in sistemul MLM (multilevel marketing). Inscrierea la Ladys nu va obliga la absolut nimic insa promovarea produselor ladys va poate aduce un venit suplimentar garantat pe care i puteti realiza in ritm propriu de munca. Un efort ce poate fi desfasurat atat in vanzari directe, in randul prietenilor, cat si prin promovarea produselor Ladys si obtinerea intr-un timp relativ scurt sau mai mare de afiliati. De reprezentanti in propria retea. De ce este relativ usor? Pentru ca Ladys ofera produse ieftine de calitate. Exact ce isi doresc majoritatea romanilor. Produse cosmetice si parfumuri de calitate la preturi economice. Peste 80.000 de clienti si reprezentanti se bucura deja de produsele Ladys. De calitatea lor. De preturi bune pentru produse de calitate.
Avantaje de inceput: inscriere gratuita, fara costuri, fara obligatii. Dupa inregistrare si logare in magazinul online Lady’s puteti comanda un singur catalog. Pe care il primiti absolut gratuit in cutia postala. Astfel puteti consulta oferta pe indelete. Va decideti sa faceti prima comanda? OK, veti primi in comanda un set gratis cu 15 testere parfumuri. Pentru a va convinge de calitatea parfumurilor comercializate de Ladys. Cu siguranta ca, dupa prima comanda, veti dori sa mai comandati ceva… Sa mai incercati un produs de calitate. Sa incercati sa va dezvoltati afacerea, sa obtineti profitul ce poate fi realizat usor din diferetna intre pretul de catalog si pretul pe care il veti plati pe orice produs din catalogul Ladys.
Practic Ladys a „rupt” piata datorita produselor de o calitate foarte buna (mai rar in Romania) pentru un pret economic. Pret ce se datoreaza sistemului modern, complet si complex de promovare a produselor Ladys. Care se datoreaza numarului din ce in ce mai mare de clienti, colaboratori si reprezentanti Ladys.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's