Sistem cashback cosmetice

Ce este un sistem cashback cosmetice şi cum funcţionează. Un sistem cashback cosmetice presupune primirea unor bani înapoi, într-un anumit cuantum, din cumpărăturile făcute. Astfel, cum este de exemplu sistemul cashback cosmetice Faberlic primiţi înapoi 15, 20 sau 26% din valoarea produselor cumpărate. Este vorba de bani înapoi pe care îi primiţi în contul personal din magazinul online imediat ce achitaţi produsele cosmetice comandate. Un sitem simplu, inovativ, care va înapoiază bani pentru cumpărăturile făcute. Cu cât valoarea produselor este mai mare, cu atât mai mare procentul de cashback şi valoarea sumei primite înapoi. Acest sistem începe să se extindă în Europa după ce a prins rădăcini în Statele Unite.

Sistem cashback cosmetice Faberlic

Faberlic îşi modifică astfel planul MLM prin introducerea noului sistem cashback cosmetice. Aceşti bani pe care îi primiţi înapoi pot fi utilizaţi pentru a scădea valoarea unei noi comenzi. Suma primită înapoi în cont poate fi utilizată imediat, chiar în aceeaşi campanie.

Acesti bani pot fi utilizati pentru a reduce din valoarea urmatoarei comenzi. Sunt trei niveluri de recompensare de tip „bani inapoi”. Important este ra realizati o comanda de minim 80 de lei. Cele trei niveluri de recompense sunt: 15%, 20% si 26%. Aceste recompense sunt primite pe etape, pe masura ce se realizeaza comenzi de produse cosmetice.

Banii sunt primiti inapoi in cont si ii veti vedea in cabinetul personal dupa ce achitati comanda. Banii raman in cont timp de 6 luni perioada in care ii puteti utiliza pentru a face comanda. Sumele din cash back pot acoperi maxim 65% din valoarea produselor dintr-o comanda.

Utilizarea sistemului cashback cosmetice Faberlic

Faberlic este un magazin online outlet cosmetice. Cu alte cuvinte preţul produselor este cel de producător (nu de comerciant, intermediar). Din valoarea produselor cosmetice comandate o parte se întoarce înapoi în cont sub formă de cashback. Aceste principii sunt utilizate în prezet de Faberlic, un sistem ce a fost implementat în toate ţările unde această firmă îşi vinde produsele online. Spre deosebire de Ladys, Faberlic nu oferă discount direct pentru produsele cumpărate. Faberlic oferă „bani înapoi” din valoarea produselor cosmetice achiziţionate. Un sistem diferit de recomensare carenu se aplică însă direct. Este un sistem mai degrabă indirect de recompensare. Pentru că mai întâi este necesar să cumpăraţi produse din cabinetul, din contul personal Faberlic, cu condiţia de bază de a avea produse deminim 80 de lei. Apoi, după achitarea comenzii, în cabinetul personal 15%, 20% sau 26% din suma cheltuită îi este înapoiată cumpărătorului.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's