Ladys Catalog Campanie 6 iunie iulie 2017

Catalog www.Ladys.ro iunie-iulie. Ladys catalog de vara. Lady’s catalog ultim. Un catalog www.Ladys.ro valabil 12 iunie – 24 iulie. Pentru inscriere www.Ladys.ro este necesar sa completati formularul de inregistrare. Dupa ce aveti un cont Ladys puteti lansa oricand comenzi din contul personal. Produsele Ladys sunt disponibile doar din magazinul online.

Fiecare catalog Ladys vine cu produse si oferte noi. Un catalog Ladys gratuit il primiti la activarea contului. Dupa ce va inregistrati va logati in contul Ladys si completati adresa postala. Apoi comandati un singur catalog Lady’s, intr-o singur comanda ca pe un singur produs. Ignorati pretul si selectati expediera prin Posta Romana pentru a primi gratuit catalogul Ladys. Pentru inscriere Ladys dati click pe bannerul de mai jos.


www.Ladys.ro catalog campanie 6


Catalogul nou Ladys. Catalog ultim Ladys in versiune online. Pentru a consulta catalogul recent Ladys dati click pe sagetile de mai sus pentru a rasfoi paginile. Catalogul Ladys online poate fi consultat de pe orice dispozitiv. Puteti vedea acest catalog cosmetice de pe tableta, calculator, telefon mobil, platforma de operare Android, Windows sau iOS.

Reduceri Ladys

Grila de reduceri Ladys este disponibila de acum si clientelor. Orice comanda Ladys lansata din contul personal din magazinul online beneficiaza de reduceri. Reducerile Ladys se aplica incepand de la suma de 65 lei (pretul afisat in catalog). Cele mai eficiente preturi, cu primele discounturi importante, sunt la comenzile de minim 133 lei. La o comanda cu pret total (de catalog) de 133 li beneficiati de o reducere de 25%.

Reducerile Ladys se aplica permanent la preturile afisate in catalog. De exemplu daca in catalogul Ladys este un produs a pretul de 30 de lei la aceasta suma se aplica reducerea.

Comanda Ladys

Este bine de stiut ca se plateste ramburs. Comanda Ladys se plateste la primire. Fie ca o platiti la posta cand ridicati coletul, fie ca o platiti la curier cand o primiti. Comanda Ladys se plateste cu bani lichizi (cash) la receptie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's