Catalog Ladys pentru sarbatorile de iarna

Ladys catalogul noiembrie-decembrie. Un catalog Ladys C10 asteptat. Catalogul lady’s pentru sarbatorile de iarna este valabil in perioada 21 noiembrie – 20 decembrie. Cum era de asteptat noul catalog Ladys este plin de reduceri si oferte. Puteti achizitiona aceste produse din magazinul online dupa ce va activati contul in magazinul online. Promotiile Ladys sunt valabile pe perioada de valabilitate a catalogului. Constulati catalogul online Ladys pe aceasta pagina. Pentru a face comenzi directe cu reduceri de pana la 40% (fata de pretul de catalog) trebuie sa va activati contul.

Pentru inscriere Ladys dati click pe bannerul de mai jos. Dupa ce va inscrieti este necesar sa utilizati adresa de email si parola (utilizate la inscriere) pentru a va loga in contul personal. Apoi completati-va adresa postala daca doriti sa primiti catalogul gratuit Ladys.

www.Ladys.ro inscriere
Dupa ce completati adresa postala dati click pe catalog si comandati un singur catalog Ladys. Comandati catalogul ca pe un singur produs intr-o singura comanda. Finalizati comanda Ladys selectand ca metoda de expediere Posta Romana (gratuit). Apoi asteptati catalogul Ladys care va ajunge in cutia postala. Brosura tiparita ajunge in aproximativ 7 zile lucratoare (depinde mai ales de Posta Romana).

Catalog www.Ladys.ro C10

Catalogul www.Ladys.ro C10 este valabil in perioada 21 noiembrie – 20 decembrie. Acest catalog il puteti consulta in fereastra de mai jos. Dati click pe patrat pentru a mari catalogul pe tot ecranul. Pentru a rasfoi brosura online Ladys dati click pe sagetile laterale.

Catalogul Ladys de sarbatori in versiune online este identic cu cel tiparit. Ladys publica un catalog nou la aproximativ 45 de zile. Catalogul Ladys online poate fi consultat si de pe dispozitivele mobile.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's