Catalog Lady’s ultim 2016 martie-aprilie

Brosura www.Ladys.ro valabila pana in aprilie 2016. Lady’s Catalog de martisor 2016. Ultimul catalog www.Ladys.ro martie-aprilie. Ladys catalogul de martisor cu sloganul „Primavara ne gaseste cu cele mai parfumate si colorate martisoare”. Paginile 2-3 ale noului catalog Ladys sunt dedicate martisoarelor, cosmetice cu preturi speciale in aceasta brosura ce corespunde campaniei 2 Ladys pe 2016. Foarte multe produse la preturi speciale pentru perioada cadourilor de martisor. Cosmetice cu pret de martisor, pornind de la rujuri, luciu de buze, lac de unghii, mini parfumuri concentrate si pana la mascara sau farduri de pleoape. Un catalog Ladys cu 132 de pagini cu prodsuse multe la promotii si reduceri pentru perioada de primavara a anului 2016. O brosura de primavara de la Ladys.

Pentru a vedea catalogul pe telefon sau tableta: CLICK AICI.

Ladys cosmetice onlineNoul catalog Ladys pe 2016 valabil de martisor. Ladys catalogul valabil intre 26 februarie si 15 aprilie. Campanie 2 Lady’s pe 2016. Informatii Ladys despre produsele comercializate de aceasta firma romaneasca in cea mai recenta brosura pe acest an. Puteti comanda din noul Catalog Lady’s incepand cu data de 25 februarie. Pana la intrarea in vigoare a celui mai nou catalog Ladys este valabila brosura de Campanie 1 pe 2016.
Ladys Catalog MartiewwwLadys.ro are in prezent peste 150.000 de clienti in Romania, a livrat gratuit peste 430.000 de colete, a expediat peste 5 milioane de articole si produse, a trimis gratuit peste 300.000 de materiale de prezentare. Firma Ladys este recomandata de 10 ani de profesionalism pe piata de cosmetice online din Romania.Iar, prin programul de afiliere Lady’s, firma romaneasca le-a achitat reprezentantilor pana acum comisioane de peste 600.000 de euro, reprezentand cel mai avantajos program de afiliere in mediul online.
Ultimele pagini ale catalogului Ladys martie-aprilie 2016 au sectiunea de reduceri. Lady’s ofera discounturi intre 10 si 35% pentru lichidarea de stocuri. Paginile 130 si 131 din Catalogul Ladys au aceste promotii speciale. Ultima pagina a catalogului Ladys are ofertele promotionale cu reduceri de 20% pentru produse de la Camil (scrub de fata, masca de fata, gel de dus).
Despre toate aceste produse dar si despre noile oferte de cosmetice, parfumuri si accesorii aveti informatii complete in Catalogul Ladys martie-aprilie 2016, Campania 2 Lady’s pe acest an. Oferte noi promotii de produse cosmetice, parfumuri si accesorii de calitate la preturi romanesti. Incearca produsele Ladys si vei fi multumita. Consulta oferta Ladys in catalogul tiparit gratuit pe care il primesti gratuit acasa. Te asteptam sa revii pe acest site pentru noi informatii despre produsele Ladys si mai ales despre cel mai nou catalog Lady’s.

Consulta pe aceste site cele mai noi cataloage si brosuri de la Ladys: ultimul catalog publicat chiar aici este catalogul Ladys martie-aprilie 2016.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's