Ladys catalog noiembrie-decembrie 2014

Consulta noul catalog Lady’s valabil pentru lunile noiembrie si decembrie 2014. Oferte si produse noi  Ladys, firma romaneasca de comercializare cosmetice. Ladys: reduceri de pana la 42%. Toate clientele cu cont activ in magazinul online Ladys beneficiaza de reducerile si promotiile in curs, de gratuitatile oferite, de toate discounturile prezente in catalog. Nu este obligatoriu sa aplicati dupa inscriere la „reprezentant’. Nu eveti nicio obligatie, totul este activ ca promotii atat pentru cliente cat si pentru reprezentanti Lady’s. Singura diferenta: reprezentantii pot castiga bani frumosi din Ladys.

Noul catalog Lady’s este valabil intre 1 noiembrie – 30 decembrie si il primiti gratuit de la Ladys la inscriere. Ladys va promova in paralel cu acest catalog si o brosura speciala numai cu oferte pentru Craciun. Ofertele Ladys se actualizeaza permanent, cu fiecare campanie, cu fiecare catalog. Printre noile produse ale ultimului catalog Ladys, Campanie 8 noiembrie-decembrie 2014, se numara produsele Marula Gold. Cosmetice cu o tinta clara: protejarea pielii, lupta impotriva imbatranirii pielii.

Ladys cosmetice online

Produsele Marula Gold

Noutatea absoluta a ultimului catalog Ladys este solutia pentru mentinerea hidratarii. Este vorba de gama de ulei „Marula Gold”. Un produs cosmetic cu o tinta clara: protejarea pielii si, mai ales, lupta impotriva radicalilor liberi care cauzeaza imbatranirea prematura a pielii. Solutie pentru mentinerea hidratarii, din gama de ulei de Marula Gold. Uleiul de Marula provine din fructele copacului african numit si „copacul elefantului”. Este un ulei obtinut prin presare la rece si folosit de populatia bastinasa pentru combaterea deshidratarii si craparii pielii, in conditii dificile de clima, pentru a evita iritatiile si imbatranirea pielii. Este o sursa naturala de tocoferoli si acizi grasi mononesaturati. Este un ulei perfect absorbit de piele, reface bariera lipidica naturala protejand pielea de atacul radicalilor liberi care cauzeaza imbatranirea prematura. Uleiul de marula este considerat un adevarat ‘Gardian al Tineretii”.
O alta noutate a catalogului Lady’s: ulei de Marula pentru toate tipourile de piele – Marula Gold Elixir 100% natural 15ml.
Catalogul Ladys noiembrie-decembrie 2014Produsele din gama Marula oferă o îngrijire echilibrată si nu multidirectională pentru că proprietătile miraculosului ulei de marula sunt potentate de un complex de:
– alte patru uleiuri terapeutice extrase din:
Macadamia, Masline, Muoi de Tahiti si Armu rariu.
componenta Ideallift ™care intervine in refacerea
fermitatii tenului
– extractul de ceai Rooibos conferă proprietati
antioxidante si de protectie împotriva radicalilor liberi
– acid hyaluronic
– colagen de origine marină
O alta noutate in ultimul catalog Lady’s: crema de noapte revitalizantă pentru ten uscat – Marula Gold. Cu textura sa usoară si plăcută, actionează pe tot parcursul noptii, controland in special nivelul hidratării pielii si implicit al finetii si supletii ei. Crema impiedică deshidratarea pielii si sustine refacerea naturală. Compozitia specială o recomandă pentru refacerea hidratării si luminozitătii pielii care necesită interventie rapidă si cu rezultate imediate – 50ml, 39,99 lei.
Tot la capitolul noutati absolute Ladys catalog 8 noiembrie -decembrie 2014: crema contur ochi – Marula Gold. Pielea extrem de sensibilă si delicată din jurul ochilor este cea care arată prima semnele imbătranirii si de aceea necesită ingrijire specială. O astfel de ingrijire o asigură crema contur ochi, ce contine si alte ingrediente de calitate in completarea uleiului de marula. Cintinut bogat, special si bine ales de uleiuri de: macadamia, ciulin, măsline si Muoi Tahiti (obtinut din maceratul de flori de Gardenia), armurariu, acid hyaluronic, colagen de origine marină si polizaharidul Pullulan pentru reducerea ridurilor – 15ml, 34, 90 lei.

Lady’s catalog noiembrie-decembrie 2014

De la Ladys catalogul acesta este ultimul pe anul 2014. Pana in anul 2015 nu va fi un nou catalog Ladys.Va exista insa o brosura speciala dedicata Craciunului 2014, ultima oferta Lady’s pentru anul in curs. Campania 8 Lady’s acopera total perioada 1 noiembrie – 31 decembrie si va fi completata doar de Ladys brosura speciala de Craciun 2014.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's