Catalog online

Consulta catalogul Lady’s online pe aceasta pagina. Ladys este o firma romaneasca specializata in comercializarea online de produse cosmetice, parfumuri, accesorii de dama. Catalogul il primiti in mod automat (si gratuit) in urma inscrierii. Contul activat pe magazinul online Ladys va aduce catalogul tiparit in mod gratis in cutia postala. Pentru a beneficia de catalogul Lady’s trebuie sa urmati urmatorii pasi: completati formularul de inregistrare in magazinul online (de pe acest site va inscrieti direct fara a vi se solicita sa faceti rost de cod de reprezentant).

Apoi va activati contul si va logati cel putin odata in magazinul online. Nu este necesar sa comandati vreun produs Ladys. trebuie doar sa va logati in magazinul online Lady’s pentru ca sistemul informatic sa va activeze contul si sa se trimita de la Ladys catalogul gratuit pe adresa dv postala. Catalogul Lady’s va ajunge in aproximativ 8 zile (lucratoare) in cutia dv postala.

Ladys catalog online

Atentie: dupa ce va activati si va logati in magazinul online Ladys comandati un singur catalog, un singur produs intr-o singura comanda. Ignorati pretul si finalizati comanda. Catalogul gratuit va ajunge in cutia postala in aproximativ 7 zile lucratoare.

Dupa ce primiti de la Ladys catalogul in cutia postala veti avea posibilitatea de a consulta intraga oferta de produse cosmetice, parfumuri, produse de machiaj si de ingrijire, accesorii. Oferta Ladys cuprinde aproximativ 1500 de produse. Catalogul Ladys va ofera informatii complete despre acestea (inclusiv despre preturi, reduceri, promotii in curs). Catalogul de la Ladys apare cu o periodicitate de aproximativ 45 de zile cu exceptia perioadei de vara cand brosura tiparita acopera o perioada de peste doua luni.

Catalog Ladys video

Catalogul ladzs poate fi consultat si in format video. Puteti umari brosura ca pe un clip. Puneti pauya la pagina dorita.

 

Inscrierea in magazinul online Lady’s nu va obliga la absolut nimic. In schimb, in urma inscrierii aveti acces la toate produsele si ofertele acestei firme: reduceri de pana la 42% (fata de pretul afisat in catalog) functie de valoarea totala a comenzii, transport gratuit prin curier rapid pentru comanda Ladys in peste 1300 de localitati (doar pentru comenzi de minim 101 ron), set gratis cu 15 testere parfumuri in prima comanda de minim 101 ron.

Comanda catalogul gratuit Ladys

Mai jos aveti un clip video cu informatii si explicatii pas cu pas pentru cums e comanda catalogul gratuit Ladys dupa activarea contului. Va activati contul, apoi va logati si comandati un singur catalog intr-o singura comanda.

Catalogul de la Lady’s il primiti si in orice comanda. Indiferent de valoare comenzii veti primi in pachetul de comanda: catalogul in curs Ladys, catalogul vechi, materiale tiparite promotionale, pungute din plastic pentru cadouri cosmetice (de obicei 4 pungute). In prima comanda facuta la Ladys de minim 101 ron veti primi si un set gratis cu 15 testere de parfumuri. In acelasi colet de comanda primiti de obicei si catalogul inchis cu parfumurile de la aceasta firma.

Important: Lady’s iti pune la dispozitie un sistem informatic complex si astfel poti vedea in orice moment reteaua si castigurile tale. Iti poti promova propriul cont de afiliat cu ajutorul acestui sistem pus la punct de Lady’s. Vezi in fiecare zi ce bani ai castigat si ii folosesti cum vrei tu! Toate informatiile despre produsele Lady’s sunt in catalogul tiparit dar pot fi consultate si pe aceasta pagina unde se afiseaza in permanenta catalogul online de la Ladys.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's