Catalog următor

Ladys catalogul următor. Oferta viitoare Ladys. Următorul catalog Ladys în versiune online. Pentru a consulta viitorul catalog Ladys accesaţi versiunea online sau video. Mai jos aveţi ferestrele cu informaţii despre următoarea broşură Ladys. Este disponibil acest catalog de pe orice dispozitiv. Oferta cuprinsă în catalogul Ladys online este identică cu cea din broşura tipărită. Avantajul este că puteţi consulta versiunea online de catalog oricând, oriunde. În măsura în care există un catalog viitor Ladys o să îl puteţi consulta pe această pagină. Perioadele în care nu este încă publicat următorul catalog veţi găsi aici catalogul în curs Ladys.

Ladys catalog următor

Un catalog Ladys in versiune online. Este o brosura similara cu catalogul tiparit. Este cea mai buna formula pentru a cunoaste produsele din catalogul Ladys. Puteti mari acest catalog online Ladys pe tot ecranul. Rasfoiti paginile de catalog dand click pe sagetile laterale. Catalogul Ladys online este identic cu cel tipărit.

Catalog Ladys video

Un catalog Ladys in format modern. Catalogul www.ladys.ro il puteti urmari ca pe un clip video. Urmariti inregistrarea video si puneti pauza la pagina de catalog pe care doriti sa o vedeti mai bine. Catalogul Ladys video il puteti consulta de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Nu uitiati ca dupa activarea contului Ladys aveti posibilitatea de a cumpara produse la preturi speciale. Este vorba de discounturile care se aplica functie de valoarea totala a comenzii. Cea mai importanta reducere Ladys se aplica dupa pragul de 133 lei (pret de catalog). La comanda de peste 133 lei aveti o reducere de 25%. Reducerile Ladys cresc pe măsură ce totalul comenzii este mai mare. Beneficiaţi de asemenea de transport gratuit prin curier rapid la toate comenzile de minim 101 lei.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's