Comanda Lady’s

Dupa ce v-ati facut contul de reprezentant/client Ladys este bine sa stiti urmatoarele lucruri:
– Puteti comanda oricand catalogul gratuit. Nu va costa absolut nimic si veti primi catalogul in cutia postala. Lady’s suporta cheltuielile de expediere prin Posta Romana. Este bine sa comandati catalogul (tiparit) gratuit chiar dupa ce v-ati facut contul pentru a castiga timp cu expedierea. Poate ajunge la dv si in 9 zile lucratoare (depinde de zona).
– La prima comanda de 100 ron, pe langa reduceri veti primi un catalog gratuit si un set gratuit de testere (mostre parfumuri). La comanda de peste 200 ron solicitati la comanda sa primiti gratuit Setul 2 de testere parfumuri.
– Transportul este gratuit doar pentru comenzile de minim 100 ron. Transportul este gratuit prin posta Romana oriunde in tara (plata ramburs a produselor) si transport gratuit prin curier in Bucuresti. In orase si localitati mai mari transportul prin curier costa 7,5 ron. Important: daca nu va ridicati comanda de la posta reprezentantul prin care v-ati inscris va fi penalizat si va trebui sa plateasca el cheltuielile de ramburs. Ganditi-va ca puteti fi si dv in aceasta situatie. Mai mult, reprezentantul care plateste ptr dv va poate contacta oricand pentru ca faceti parte din lista lui de afiliati. Mai bine nu lansati comenzi daca stiti ca nu puteti sa le onorati.
– In termen de 3 luni daca nu faceti nicio comanda vi se suspenda statutul de client/reprezentant si pierdeti toate castigurile obtinute din urma vanzarilor catre afiliatii adusi de dv in sistem. va trebui sa faceti o noua comanda dupa acest termen de 3 luni pentru a vi se reactiva contul.
Toate comenzile Ladys de peste 133 ron beneficiaza de reduceri de cel putin 25% fata de pretul  de catalog. In functie de valoare comenzii reducerile pot ajunge si la 32,5%. Daca nu sunteti multimit(a) de produse le puteti rambursa.
– Pe langa adresa principala a contului dv puteti sa folositi si sa completati inca 4 adrese unde puteti expedia comenzile. In total aveti la dispozitie in agenda dv pana la 5 adrese unde puteti trimite comenzile. Daca nu optati pentru nicio adresa suplimentara comanda va ajunge pe adresa principala a contului dv de reprezentant.
Este foarte important ca dupa ce ati primit si achitat comanda de la Lady’s sa confirmati acest lucru. Factura primita este insotita si cu o lista pe care se afla un cod. Intrati in contul dumneavoastra si folositi acel cod pentru a confirma comanda. Daca nu confirmati comanda pana cand nu se inchide circuitul de comanda si se proceseaza plata la Ladys nu veti putea face alta comanda. Cu alte cuvinte: daca nu confrmati comanda cu ajutorul codului pe care l-ati primit o perioada veti avea contul blocat si nu veti putea face alta comanda.

Important: daca stiti ca nu veti ridica comanda NU PLASATI COMANDA. Pentru ca:
1. Neridicarea comenzii duce la anularea contului
2. Reprezentantul care v-a inscris va fi penalizat, va plati cheluielile de posta si de returnare a comenzii; nu uitati ca reprezentantul care v-a inscris are acces la datele dv. de cont si va poate suna oricand.
3. E o chestie de bun simt: nu ai bani sau nu poti ridica comanda nu face o comanda; nu va obliga nimeni la nimic la Ladys dar respectati munca unor oameni si nu faceti comenzi pe care nu sunteti sigur(a) ca le puteti onora.

Nu uitati: transportul este gratuit prin Posta Romana, prin curier transportul e gratuit doar in Bucuresti, taxa de curier in tara este de doar 7,5 ron. Dupa ce ati facut o comanda si primiti e-mail cu confirmarea comenzii: incercati sa verificati la oficiul postal de care apartineti receptia comenzii. Deseori lucratorii de la oficiile postale nu va aduc la timo bonul de confirmare a sosirii comenzii. Si dupa cateva zile de intarziere apar taxe suplimentare impuse de posta. Ati facut comanda, daca in 3-4 zile nu primiti bonul de la posta faceti un drum pana acolo cu buletinul si interesati-va de comanda Ladys.

2 Comments
 1. Reply
  Aradoaie Magdalena februarie 2, 2016 at 1:04 pm

  pot plati factura in magazinele paypoint?

  • Reply
   Lady's februarie 13, 2016 at 5:34 pm

   NU. Plata se face la primirea comenzii in sistem ramburs.

Leave a reply

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's