Confirmare comanda Ladys

Oferta de cosmetice Ladys. Magazin de cosmetice Lady,s cu reduceri de pana la 42%. Catalog gratis Ladys la inscriere. O etapa importanta in derularea comenzii Ladys este confirmarea de primire din partea clientului/reprezentantului. Cu siguranta ca fiecare doamna sau domnisoara este captivata si incantata de comanda primita si de produsele cumparate, fie ca este vorba de parfumurile de calitate comercializate de Ladys sau de produse cosmetice. Insa pentru a finaliza procesul comenzii este necesar ca dupa ce primiti comanda prin curier rapid sau dupa ce o ridicati de la posta sa folositi codul de confirmare care este scris pe hartia ce insoteste factura.
Cum se confirma practic comanda Ladys?
Va logati in contul dv Ladys, apoi sus in stanga veti vedea scris „Confirmati comenzile”. Clic pe acel text apoi veti ajunge in pagina de confirmare pentru receptia comenzii unde veti gasi si sectiunea unde trebuie sa completati codul de confirmare a comenzii Ladys. Cod pe care il gasiti in documentul cu lista de produse care insoteste comanda. In poza de mai jos puteti vedea si un exemplu de cum „arata” pe acea hartie codul de confirmare a comenzii Ladys.

Deasupra codului scrie: „Va rugam folositi codul de mai jos pentru a confirma primirea comenzii”.
Iar codul Ladys este (de exemplu) YCPW72.
Important: daca nu va confirmati receptia comenzii nu veti putea lansa o noua comanda Ladys pana nu se va face confirmarea de catre firma Ladys si asta se intampla de obicei dupa o perioada mai mare, timp in care nu veti avea posibilitatea de a efectua o noua comanda in magazinul online de cosmetice.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's