Cosmetice Faberlic România

Cosmeticele Faberlic au revenit la noi în ţară din 2017. Firma Faberlic oferă produse cosmetice de calitate, cele mai multe fiind realizate în propriile laboratoare. Ce distinge aceste produse faţă de alte companii din Europa: cosmeticele pe bază de oxigen. Această firmă deţine foarte multe premii dar şi brevete pentru inovaţiile ce ţin de cosmeticele pe bază de oxigen. Această firmă foloseşte în general numai ingrediente naturale şi uleiuri esenţiale. Garanţia pentru produsele acestei firme a fost certificată de laboratoare de cosmetologie din Europa. Toate produsele de la această firmă pot fi cumpărate şi din România de anul trecut, prin intermediul magazinului online Faberlic.

Inscriere Faberlic Romania

Cosmetice Faberlic România

Firma Faberlic are sediul la Moscova unde are şi propriile laboratoare pentru produsele cosmetice. Hainele şi produsele de lenjerie sunt produse separat în alte fabrici din ţară. Preţul mic pentru produse de foarte bună calitate este permis de vânzarea directă. Practic, Faberlic este ca un outlet online pentru produse cosmetice. Cumpăraţi online de la această firmă produse cosmetice la preţul de producător. Iar pentru comenzi mai mari beneficiaţi şi de reducere. Discountul este aplicat la comenzi de minim 80 de lei. Primiți o reducere de 20% pentru orice comandă de minim 80 de lei (preţ de catalog Faberlic). Cum am amintit, produsele acestei firme sunt unice pe piaţa din România. Sunt un pic mai scumpe decât cele de la alte firme dar costul mai mare este justificat de calitate.

Dacă doriţi produse de calitate cu un excelent raport calitate-preţ apelaţi la această firmă. Toate produsele cosmetice sunt de calitate iar hainele sunt din produse naturale. De altfel hainele sunt si cele care contribuie la oferta acestei firme ce este prezentă şi pe piaţa din România.

Catalog Faberlic România

Pentru fiecare campanie în parte Faberlic publică şi un catalog în limba română. O broşură complexă ce include în principal produsele cosmetice aflate la ofertă sau la preţuri speciale. Fiecare broşură Faberlic include şi cadoul pe care cei care fac prima comandă îl primesc în comanda făcută în campania următoare. Astfel orice client sau viitor consultant beneficiază de un cadou de la această firmă dacă fac o primă comandă în urma înscrierii şi activării contului şi repetă o nouă comandă în campania următoare. Apoi, în fiecare campanie, funcţie de valoarea comenzii veţi primi cadouri sau oferte speciale. Aceste beneficii sunt valabile atât pentru clienţi cât şi pentru consultanţi.

Puteţi consulta broşura Faberlic pe website-ul dedicat pentru România www.faberlicromania.com – un site exclusiv pentru cei de pe teritoriul ţării noastre. Cele mai noi oferte, catalogul în curs şi catalogul următor, noutăţile dar şi graficul transporturilor din Letonia le găsiţi pe acest website dedicat. O ofertă unică pe piaţa de cosmetice online din România, produse pe care le puteţi comanda oricând, în fiecare zi din magazinul online.

Oferta Faberlic Romania

Venit suplimentar cu Faberlic

Această firmă are şi un plan MLM unic, o afacere online pe care o puteţi dezvolt într-un venit suplimentar garantat. Bani pe care îi puteţi câştiga într-un ritm propriu de muncă. Totul depinde de dorinţa dv. de a munci şi de a realiza un venit suplimentar cu Faberlic. Un venit online suplimentar la îndemâna oricărei persoane care doreşte să se dezvolte şi să devină consultant Faberlic. Fiecare comanda Faberlic adusa in structura pe care o dezvoltaţi vă aduce bani. În fiecare nouă campanie veţi vedea aceşti bani în contul dv. Periodic această firmă acordă şi recompense în bani pentru persoanele înscrie în propria reţea de reprezentant.

Venitul online sau din vânzări poate fi realizat după ce vă dezvoltaţi ca reprezentant o reţea proprie. Un reprezentant Faberlic poate ajunge lunar la un venit de 18-20 milioane de lei la nivel de director, venit de peste 25 milioane de lei de la director superior în sus. La acest venit pe fiecare campanie se adaugă bonificaţiile periodice pentru atingerea unor ţinte de carieră. Toate acestea au la bază primul pas: înscriere şi activare cont Faberlic România.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's