Ladys: cosmetice si parfumuri

Ladys a castigat cu siguranta (pana acum) pariul pentru calitate. O companie tanara, care a reusit sa se desprinda cu eleganta de concurenta reprezentata in primul rand de Avon si Oriflame. Si voi incerca o explicatie cat mai corecta si cat mai completa pentru acele afirmate.
Sa pornim cu produsele oferite de Ladys. Foarte clar si limpede: catalogul Ladys este in continua evolutie, cu din ce in ce mai multe produse, cu parfumuri si cosmetice de calitate. Asadar produse de CALITATE. Cei care sunt clienti si reprezentanti Ladys au putut remarca pana acum adaptarea permanenta a catalogului: ce nu se vinde dispare din catalog, ce se vinde se ofera in noul catalog Ladys cu preturi foarte bune, ce e nou este deja testat si argumentat ca valoare de marketing. Catalogul Ladys este de la mare distanta mult mai complex si mai complet, mult mai adaptat la cererea de piata si mult mai „mulat” pe marketingul de cosmetice decat ceea ce ofera de vreme buna Avon si Oriflame. Precizez: ceea ce ofera in serie limitata si, mai ales, la preturi mari pentru buzunarul romanilor. Si, in fomd, de ca sa platim pentru produse limitate ca si oferta si comercializate de firme din Suedia sau din alte tari? Hai sa fim seriosi… De ce sa cumparam din Suedia la preturi de pe piata din … Suedia??? de ce sa nu cumparam de la o companie romneasca de cosmetice, de se sa nu sustinem absolut romaneste o firma mioritica? Adevarat, Ladys are foarte multe produse din Bulgaria. Dar oare nu ne-au convins deja bulgarii ca sunt in aceeasi „galeata” cu noi. ba mai mult, ca sunt mai seriosi ca multi din Balcani? Ca pot oferi produse de calitate??? Pe scurt, la capitolul CALITATE: cumpara produse de calitate de la Ladys, bucura-te de CALITATE, sustine o firma ROMANEASCA.
Ok, am lamurit… Produse cosmetice de CALITATE de la o firma ROMANEASCA de comercializare a produselor cosmetice. Tot sistemul MLM Cosmetice Ladys sustine o firma romaneasca, sustine reprezentanti romani! Ceea ce nu este cazul in privinta Avon si Oriflame. Banii raman in proportie de 75% in ROMANIA! Cumperi produse de CALITATE si sustii ROMANIA.
In al doilea rand… Preturi balcanice, preturi pentru piata romaneasca pentru produse (deja am lamurit) de CALITATE. parfumuri cu esente frantuzesti de durata, creme cosmetice, produse de ingrijire, bijuterii in serie limitata placate cu argint. Ieftine si de calitate. Pentru ca toate parfumurile au la baza esente de parfumuri frantuzesti, echivalente cu parfumurile de la mari case de parfumuri. Gasiti pe acest site lista de parfumuri echivalente, parfumurile Ladys similare cu parfumurile de la marile case de parfumuri. Asadar, pe langa CALITATE adaugati la Ladys atributul de „pret econnomic”.
Sunt 80.000 de clienti… Nu s-au inregistrat reclamatii de calitate, de pret prea mare pana acum. Si sper sa ramana asa. Dar la cele doua atribute esentiale adaug: un sistem modern si complex, verificat si de succes, de vanzare a produselor Ladys. Cine mai ofera catalog gratuit de cosmetice – doar Ladys; cine ofera set de testere gratuit – doar Ladys; cine va aduce omanda gratuit prin curier rapid in Bucuresti, Constanta, Ploiesti si Brasov? Doar… Ladys. Cine va ofera transportul gratis pentru comanda oriund ein tara. Da… Doar Ladys. Oare ce va mai doriti de la Ladys?

1 Comment
  1. Reply
    Betsy mai 25, 2016 at 8:26 am

    glenn & tara… has it been determined absolutely that Lady’s could not have possibly reached his final location in one day, given the nature of the terrain he was travelling, and the distance he traversed and the impbssioility of travel at night? Ladys Coismetics – best in Romania.

Leave a reply

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's