Ladys Catalog 2016 valabil si de Sarbatori

Catalogul www.Ladys.ro. Brosura 8 www.Ladys.ro Sarbatori. Catalogul Ladys valabil Craciun si Sarbatori iarna 2015-2016. Brosura Ladys cu oferte de sezon,pentru Sarbatorile de iarna, valabila pana pe 15 ianuarie. Un catalog dominat de produse de sezon de iarna. Oferta ultima de catalog Ladys pentru 2015 si inceputul anului 2016. Oferte complexe de cosmetice, parfumuri si accesorii cu reduceri substantiale de la firma romaneasca Ladys. Pagini speciale de catalog pentru accesorii, produse pentru machiaj, produse pentru ingrijirea pielii si pentru ingrijirea parului, bijuterii, parfumuri, produse pentru ingrijirea tenului. La inscrierea in magazinul online primiti ultimul catalog Lady’s in mod gratuit.

Cosmetice si parfumuri Ladyswww. Ladys.ro catalog noiembrie-decembrie. Campanie 7 Lady’s pe 2015. Brosura ultima Ladys pe 2015, catalog Lady’s premergator 2016.

Tot in tonul Marsala, culoare ce domina Ladys catalogul 7, gasiti rujul de buze hidratant Silky Touch, rujul de „rezistenta indelungata” dar si lacul de unghii Nude (4,69 lei). Gama Marsala include si creionul contur pentru buze (rezistent la apa), luciul de buze Brooklin si fard de pleoape in 6 culori Matt. Pagini speciale in noul catalog Ladys cu prezentarea de creme terapeutice, suplimente naturale nutritive, produse pentru ingrijirea unghiilor. Pagini speciale de catalog pentru accesorii, produse pentru machiaj, produse pentru ingrijirea pielii si pentru ingrijirea parului, bijuterii, parfumuri, produse pentru ingrijirea tenului. De la pagina 84 a catalogului recent Ladys gasiti produsele de igiene si ingrijire speciala, ingrijire corporala, ingrijirea tenului. Bijuteriile Lady’s si accesorii cu importante reduceri de pret: paginile 121-131 din ultimul catalog Ladys pe 2015.

Ladys Catalog 2016Cel mai recent catalog Ladys este valabil pana la 31 decembrie, acoperind si perioada craciunlui si a Sarbatorilor de iarna 2015. Este ultima brosura pe acest an care anticipeaza primul catalog Ladys 2016. Catalogul tipparit Lady’s il primiti in mod gratuit in urma activarii in magazinul online. Inscrierea este absolut gratuita si va ofera acces la produsele Ladys, la informatii permanente si la ofertele aceste firme romanesti de cosmetice, parfumuri, accesorii si produse naturiste. Inscrierea in magazinul online Ladys nu va obliga la nimic. va aduce insa in cutia postala catalogul gratis Ladys.
Toate clientele cu cont activat in magazinul online Ladys au acces la promotiile, reducerile si facilitatile oferite de aceasta firma romaneasca de produse cosmetice: transport gratuit prin curier rapid in peste 2500 de localitati, reduceri de pana la 42 % functie de valoarea comenzii (de exemplu comanda de minim 133 lei beneficiaza de reducere de 25% fata de pretul de catalog, comanda de minim 100 lei reducere de 10% etc.), seturi gratuite cu cate 15 testere parfumuri (setul 2 de ex. este primit la prima comanda de minim 100 lei, setul 4 la prima comanda de minim 200 lei etc.), in fiecare colet de comanda primiti pungute pentru cadouri cosmetice si produse promotionale, inclusiv catalogul in curs.

Ladys are o oferta completa de produse cosmetice, parfumuri, accesorii si produse cosmetice naturale de ingrijire si tratament. Brosura Lady’s poate fi consultata pe acest site dedicat produselor acestei firme romanesti de comercializarea a produselor cosmetice.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's