Ladys Catalog noiembrie-decembrie

Ladys catalog ultim 2016. Catalogul Lady’s noiembrie-decembrie. Cel mai nou catalog www.Ladys.ro. Aceasta brosura Ladys intra in vigoare din 21 noiembrie si este valabil pana la 20 decembrie. Un catalog Ladys cu produse de sezon si foarte multe foerte noi in gama accesoriilor. Promotii si accesorii pentru Craciunul 2016. Cu multe bijuterii noi: cercei, seturi bijuterii, bratari si accesorii. Consulta ultimul catalog www.Ladys.ro. Oferta Lady’s brosura noua. Www.Ladys.ro catlogul nou noiembrie-decembrie. De la www.Ladys.ro primiti un catalog gratuit dupa activarea contului in magazinul online. Ofertele Ladys se innoiesc permanent si primiti informatii despre noile produse si promotii in fiecare catalog nou dar si pe e-mail dupa ce va activati contul in magazinul online de cosmetice. Consulta mai jos catalogul online Lady’s.
Important: dupa activarea contului Ladys logati-va in cont si comandati un singur catalog ca pe un produs unic. Il veti primi acasa in mod gratuit. Pentru activare cont Ladys dati click pe bannerul de mai jos.

Ladys cosmetice onlinePentru a consulta catalogul online Ladys valabil din data de 21 noiembrie  dati click pe coperta de catalog (mai jos) sau click pe dreptunghiul pe care scrie Click to read. Catalogul Ladys octombrie-noiembrie 2016 se va mari pe tot ecranul telefonului, tabletei, calculatorului si veti putea rasfoi brosura Ladys.

Afacerea Ladys

Dupa activarea contului Ladys ai drumul deschis si pentru afacerea Lady’s. La fel ca la Oriflame, ai posibilitatea sa devii din clienta reprezentant/coordonator Ladys. Totul prin dezvoltarea unei retele proprii de popularizare si vanzare a acestor produse cosmetice. Afacerea Ladys te ajuta sa castigi un venit permanent in ritm propriu de lucru. Despre afacarea Ladys si beneficiile ei aflati mai multe informatii AICI.

1 Comment
  1. Reply
    Mateescu cecilia noiembrie 26, 2016 at 7:35 pm

    Vreu si eu un catalog.

Leave a reply

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's