Ladys Catalog noiembrie-decembrie 2015

Brosura Ladys urmatoare – Catalogul Lady’s 1 noiembrie- 31 decembrie. Ofertele Ladys pregatite pentru Craciun.  Ladys catalogul campanie 7 pe 2015 dedicat Sarbatorilor de iarna. Nu uitati: in orice comanda facuta in magazinul online Ladys primiti si un catalog gratuit. Daca nu aveti inca un cont activat dati click pe bannerele din lateral pentru inscriere directa in magazinul online de cosmetice, parfumuri, produse de ingrijire, acesorii si produse naturiste. Inregistrarea este absolut gratuita, fara obligatii. Dupa finalizarea inscrierii si activarea contului pe adresa dv. va fi expediat un catalog gratuit Lady’s care va ajunge in cutia dv. postala, la adresa completata in formularul de inregistrare. Important: utilizati o adresa valida si functionala de e-mail (pentru a primi codul de activare a contului) si completati adresa corecta pentru a primi catalogul gratuit.
Consulta aici urmatorul Catalog Lady’s valabil de la 1 noiembrie

Noul Catalog Ladys in vigoare din noiembrie. Brosura ultima Lady’s. Ofertele Ladys de iarna: noiembrie-decembrie. Ladys ofertele catalogului valabil de Craciun si de Sarbatorile de iarna.

Cosmetice si parfumuri LadysImportant: acest catalog este in vigoare si functioneaza pentru comenzil din magazinul online Ladys intre 1 noiembrie si 31 decembrie.
Inainte de a intra in vigoare acest acatalog, cu cateva zile inainte de data actualizarii, pe acest site vom afisa informatii despre Catalogul Campanie 7 Ladys care va fi valabil inclusiv pentru Sarbatorile de Iarna 2015 (Sf. Nicolae, Craciun, Sf Vasile) dar si pentru perioada noiembrie-decembrie inclusiv 2015.

Pe acest website dar si pe ladyscatalog.ro si catalogladys.com veti gasi permanent informatii despre produsele Ladys. O firma romaneasca de comercializare a produselor cosmetice, produse de calitate la preturi romanesti.
Ladys catalog 7Dupa ce veti activa contul Ladys, dupa ce veti puta face comenzi din magazinul online Lady’s veti beneficia de absolut toate ofertele acestei firme romanesti. Pornind de la catalog gratuit, expediere gratuita a comenzii prin curier la usa dv., seturi gratis cu mostre de parfumuri, produse de promovare si pungute pentru cadouri in coletul de comanda. ladys este singura firma romanessca de comercializare a cosmeticelor, parfumurilor, care iti ofera nu doar reduceri daca esti clienta. Ladys iti pune la dispozitie o afacere la cheie. Dupa activarea contului Lady’s ai informatii complete despre reducerile de care beneficiezi ca si clienta dar si despre banii pe care ii poti castiga ca reprezentant Ladys.
De retinut: pe acest website veti gasi permanent informatii despre produsele Ladys dar mai ales despre cataloagele Lady’s in vigoare sau brosuri viitoare de la aceasta firma romaneasca de comercializare a produselor cosmetice, parfumurilor, accesoriilor si, de ceva vreme, produse naturale de ingrijire.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's