Ladys catalog nou martie

Catalog www.Ladys.ro martie. Noul catalog Ladys pe 2017. Consulta aici catalogul Lady’s online. Un catalog Ladys Cosmetice valabil pentru luna martie. Oferte si produse noi, campanie nou de reduceri. La activarea contului Ladys orice persoana are beneficii importante. Contul online Ladys va ofera posibilitatea de a face comenzi directe. Dupa ce va logati in contul Ladys comandati produse cu reduceri de pana la 42% cu transport gratuit prin curier rapid. De exemplu pentru comenzi de peste 133 lei aveti reducere la pretul produselor de 25%. La acest discount Ladys se adauga transportul gratuit si catalogul gratis pe care il veti gasi in coletul de comanda. La comanda de peste 140 de lei la acestea se adauga si setul 2 cu 15 testere gratuite de parfumuri (in prima comanda). Produsele Ladys in valoare de peste 250 lei beneficiaza de reducere de 30% din pretul afisat in catalog.

Ladys catalog nou

Catalogul Cosmetice Ladys

Catalogul nou Ladys il puteti consulta dand click mai sus pe pagina de coperta. Catalogul Ladys se va afisa pe tot ecranul. Puteti consulta catalogul Ladys online de pe orice dispozitiv *telefon, tableta, laptop, calculator).

Comanda Catalog Lady’s

Mai jos aveti un clip video cu explicatii despre cum se comanda catalogul gratuit Ladys. Dupa inscriere si activare cont Ladys puteti comanda un singur catalog, intr-o singura comanda, ignorand pretul si fanalizand comanda.

2 Comments
 1. Reply
  Cosmina martie 20, 2017 at 10:11 am

  Buna ziua as dori catalog nr 4 si 5.

  • Reply
   Lady's martie 20, 2017 at 3:38 pm

   Catalogul 4 il puteti consulta online pe acest site. In fiecare comanda facuta primiti un catalog gratuit.

Leave a reply

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's