Ladys Catalog octombrie-noiembrie

Catalogul www.Ladys.ro octombrie-noiembrie. Lady’s catalog ultim. Brosura Ladys de toamna-iarna. Ladys aduce noi produse si oferte in Campania 8 pe 2016 valabila 17 octombrie-20 noimebrie. O oferta Cosmetice Lady’s pentru toamna 2016 cu produse noi si cu promotii de sezon. Produsele din cel mai noi catalog Ladys sunt disponibile doar in magazinul online Lady’s pentru clientele care au un cont activat in urma inscrierii. Inregistrarea in magazinul online Ladys este absolut gratuita si fara obligatii si va aduce in mod automat in cutia postala un catalog tiparit (brosura gratuita Ladys). Catalogul Ladys octombrie-noiembrie 2016 poate fi consultat chiar pe aceasta pagina dand click pe coperta de catalog. Pentru a obtine catalogul gratis Ladys (care ajunge in cutia dv postala) dati click pe bannerul de mai jos. Veti ajunge pe pagina de inregistrare unde veti completa adresa postala pe care va fi expediata brosura gratuita Lady’s. Pentru a lansa expediera catalogului este necesar sa utilizati o adresa valida si functionala de email pe care veti primi linkul de activare la finalizare completarii formularului de inregistrare in magazinul online Ladys. Click pe bannerul de mai jos pentru catalogul gratis:

Afiliere Ladys Pentru a consulta catalogul online Ladys valabil din data de 12 septembrie dati clic pe coperta de catalog (mai jos) sau click pe dreptunghiul pe care scrie Click to read. Catalogul Ladys octombrie-noiembrie 2016 se va mari pe tot ecranul telefonului, tabletei, calculatorului si veti putea rasfoi brosura Ladys.

Prezentul catalog Ladys intra in vigoare din 17 octombrie si este valabil pentru comenzi pana pe data de 20 noiembrie. Nu uitati de informatiile despre AFACEREA LADYS, un program complex de afiliere multi level marketing ce va poate aduce un venit pe care il puteti obtine in regim de munca online sau in functie de programul liber.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's