Oferta cosmetice

Ladys este un magazin de cosmetice online ce ofera produse cosmetice, parfumuri cu esente frantuzesti si accesorii cosmetice. Cu avantaje directe pentru orice clienta cu un cont activat: catalog gratis in urma inregistrarii, transport gratuit al comenzilor prin curier rapid, testere gratuite in comenzile de minim 100 ron, materiale promotionale gratuite, pungute cadou in fiecare comanda. Oferta unica de parfumuri frantuzesti, cu esente dezvoltate in laboratoarele de la Paris, ce poate fi consultata si accesata doar in magazinul online Lady’s. Firma romaneasca de cosmetice Ladys are in portofoliu peste 1100 de produse: cosmetice, parfumuri, accesorii, produse de ingrijire cosmetica. O firma romaneaca ce a dovedit in 10 ani seriozitate si constanta atat pentru clientii obisnuiti cat si pentru reprezentanti (afiliati) care au decis sa castige bani din activitatea de promovare online a produselor comercialziate de Ladys.
In numai doi ani Ladys a trimis catre cliente peste 5 milioane de produse catre cei peste 150.000 de clienti si cliente. 420.000 de colete expediate gratuit prin curier rapid direct la usa clientelor(tilor). O experienta bogata, un renume castigat in piata online de produse cosmetice in primul rand prin produsele de calitate si prin parfumurile cu esente frantuzesti de durata. Pentru a-si convinge clientele de persistenta parfumurilor cu esente frantuzesti Ladys include in mod constat in comenzi testere de parfumuri, mostre gratuite ce ajung in orice comanda de minim 100 lei. Ladys ofera 4 seturi de testere gratuite pentru clienti, functie de valoare comenzii. Aceste seturi pot fi cumparata (toate) pentru doar 14 lei. Oferta este insa valabila doar pentru clientii cu cont activ in magazinul de cosmetice Ladys. Fiecare set de testere parfumuri include 15 mostre diferite, fiecare set are alte testere (mostre diferite repartizate in 4 seturi diferite). Toate testerela o sa va convinga de esentele frantuzesti ce caracterizeaza parfumurile Ladys.

Catalogul Ladys

Ofertele de cosmetice si de parfumuri frantuzesti, cu esente studiate la Paris, sunt cuprinse in catalogul Ladys. Brosura de cosemtice ce este periodic reinnoita de Ladys. Un catalog Ladys este valabil aproximativ 45 de zile si include toate ofertele specifice unei campanii. Clientii sunt informatii online (prin e-mailul de client) despre toate discounturile, produsele noi, ofertele speciale pe care le are Ladys intr-o campanie specifica. Toate parfumurile Ladys au esente frantuzesti de durata, cu un raport corect calitate/pret.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's